« En strikkers mareridt | Main | Fra Cone via Fed til Nøgle »

Comments

Ulla

Skønne, glade farver, God garnjagt, forhåbentlig lykkes det at finde ekstra garn.

Nanna

Skriv lige en mail, hvis jeg skal hjælpe med at finde Arwetta...

Helle Holst

Dejligt at høre at det går bedre med hånden.
Hønsefødder & gulerødder landede også på min matrikel igår - efter alle dine anbefalinger kunne jeg ikke stritte imod længere:o) Jeg har kun lige været en hurtig tur igennem bogen men det ser godt ud.
Jeg skal heller ikke have gang i Tvinni - men strømpegarn se det er en rigtig god ide´. Mon ikke der er basis for en trøje eller to fra lageret:o)

Go´ weekend.
Kh. Helle

jeanette hansen

Så er det afgjort - den bog bestilles NU. Dejlige, glade farver du har valgt, dem er jeg helt vilde med.

Julie

Hvor er du genial med "Gulerødder" - intet mindre!! Du har virkelig givet mig inspiration ;-) Desværre kan jeg ikke hjælpe dig med det manglende garn.

KH Julie

malle

bare så flot!
jeg har lige idag modtaget bogen i postkassen.....og jeg er enig med dig.....alle modeller må strikkes og i noget andet garn end tvinni!

malle

Vivian

NIIIICE projekt :-)

Nummeret på Hundertwasser er "værk"-nummeret - det står sådan up-front med dét billede der har været inspirationen, i en oval bolle mener jeg. (Og det er fordi det første billede jeg skulle bestille ud fra ikke endnu havde typenummer, så jeg oprettede dem som dét jeg nu engang kunne se - og gad ikke lave det om) ;-))

Parti 14, du har været tidligt ude, men mon dog det gør den vældige forskel?

KH Viv
(i nat som sygeplejerske for én med Roskilde-syge *suk*)

Marie

Fargene og garnene du har valgt er fantastiske sammen!!

The comments to this entry are closed.