« Soul til Sneen? | Main | Øf Øf, mit navn er Gurli »

Comments

britt

Jo - et Kinderæg - det er da lige hvad det er.
Bettina, sådan en dims - en tøjshaver - har jeg også bestilt - glæder mig til at få den i hænderne - der skal godt nok kæmpes en del med kammen - med Plaza er nu også ilde tilredt...
Yep, Linda - lige præcist derfor skal vrangsiden også have en omgang - der skal ikke være noget fnullerangora tilbage nogensomhelst steder! Haaaaaaader det!
;-) Britt

Bettina

Fed farve, du der har reddet livet på! :o)
Jeg har også haft det på samme måde med de der fnuldermaskiner, har aldrig haft held med dem, men en indskydelse fik mig tila t købe en til en 10er for noget tid siden...så nu er fx. mit 4 år gamle pashmina-tørklæde, der har stået meget igennem hver dag vintrene igennem, også endelig blevet som nyt at se på igen. En sweater blev som din reddet i sidste øjeblik...jaaaaamen, hvor er det dejligt!

Ulla

Gooooooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaaaallllllllllllll
Godt plaza kan faa et liv, den fortjener og de kinesiske spise uups strikkepinde ser fine ud.

Karen S

Uha, hele tre ting på en gang... er du sikker på, at det går? Det er da rigtig, rigtig fedt med så meget held i sprøjten.
Rigtig godt, at den skrabeting kan redde trøjen. Jeg kan godt forstå, at du blev glad for det.

Glæder mig også til at se kryb og kravl på tæppet!

Kh Karen S

Helle Holst

Et Kinderæg! Omend dit "legetøj" ser noget mere anvendeligt ud end de plastikdimser der normalt gemmer sig i den lille gule beholder.
Jeg plejer at fjerne fnuller med en engangsskraber din er der noget mere stil over - en lækker lille sag. Godt at du ikke fik kylet Plaza helt ud, den bliver jo så god som ny.

Kh. Helle

Linda

neeej Britt! Det er jo hele 3 ting på een gang, går det??? ja, i allerhøjeste grad - fedeste lille nullerfjerner :o) Tænkte først mit da jeg læste det om vrangsiden, men kom så i tanke om hvordan min bh så ud dengang jeg havde en vinrød angorabluse... jeg er stadig benovet over at trøjen holdt til en omgang 60 grader, mageløst garn trods alt!
knus
Linda

Sanne B.

Åhhr mand - hvor godt at du ikke smed Plaza ud. Se nu bare....
Glæder mig til at se tæppe med ulækkert kryb.
kh
Sanne B.

britt

rooooooolig nu, Tina. En ting ad gangen. Gurli skal lige tørre og så skal kamera frem i dagslys....så skal den nok komme.
Drengetæppet er såmænd bare en drenget udgave af det tæppe jeg lige har lavet til Signe - så'n med edderkopper & giftfrøer i stedet for blomster.
;-) Britt

Tina

Lucky you ;o). Hvor er billedet af Gurli?? Og hvad er det for noget med et drengetæppe?? Jeg synes, du snyder os for lidt oplysninger her....;o)

KH Tina

The comments to this entry are closed.