« Masser af fibre | Main | Lillepigens knæstrømper »

Comments

linda

Den er så smuk, Miyake! Glæder mig til at se den fiks og færdig ;o)
Dragetrøjen bliver da absolut lækker, det ser da godt ud, det man kan se af den ;o) Lækkert mønster!
knus igen, Linda

Jeanette

Skønne sager. Glæder mig til at se din modificerede drenge-trøje. Kan godt forstå hvis han ikke synes den røde-hund er sej nok. OG ja, SKØNNE bøger den dame har lavet (og hendes mand tegnet), jeg genopdagede lige min egne i aftes :-) Har for så vidt gang i et projekt fra en af dem, men det ignorerer vi lige for en stund (...længere)

KH Jeanette

Tina

Det lyder afgjort som en sej trøje...!!
Glæder mig til at se Miyake med "indhold".

KH Tina (nu med lungebetændelse!)

Helle Holst

Hatten af for at du strikker en hel trøje i sort i denne "dystre" tid. Jeg selv er igang med en lille bitte hue i sort garn med det er absolut kun egnet til dagslys. Ja det forsøger jeg i hvert tilfælde at bilde mig selv ind, som forklaring på at den trækker ud. Men nu kan jeg se at den undskyldning også gik fløjten:o)
Den trøje bliver lækker og absolut supersej!

Kh. Helle

Ulla

Gaaaaaaaab, må jeg anbefale en lang togtur eller køretur med mande bag rettet. Fat mod, du er snart i mål.
Dougie Dragon ligner et vaskeægte hit, den er for sej. Der er et megafedt dragetørklæde i Scarf Style, måske det var noget for ham ;-)
Glæder mig til næste version af lillepigens knæstrømper.

The comments to this entry are closed.