« Melder fra strikkekurven... | Main | For en uge siden... »

Comments

Tina

"Pink Berries" rules.... - nu også ret flotte farver, de andre har. Jeg må jo nok indrømme, at knæstrømper ikke lige er mig, jeg føler mig helt indespærret med sådan nogen på (men det kunne jo selvfølgelig være, ungerne synes, de er seje).

KH Tina

Ulla

Skønne farver, man får jo næsten lyst til at strikket et par til sig selv. Hulrækken er en rigtig god ide, det tip snupper jeg, tror dog ikke, at McI sætter pris på silkebånd i strømperne ;-)

Mette

Jeg som var stolt at mine 2½ sok til kusine Thilde... Det er jo en præstation for mig! Skønne farver, ja mest pigefarverne, jeg er jo ikke så blå.... knus Mette

Karen S

Der er da intet så skønt som gode knæstrømper. Den der hulrække-fidus tror jeg lige, at jeg vil afprøve på det næste par.... har en lillesøster med ret tynde (misundelsesværdigt) ben og hun elsker også knæstrømper.
Håber, at helbredet for alle er i bedring.
Kh Karen

linda

Oho!!! Knæstrømper skal man ikke kimse af! Jeg noterer med tilfredshed at Oskar er tæt på en str 21, så det går jo nok! Dengang jeg var en lille pige (hehe) havde man knæstrømper aaaaaltid. De var dejlige, når de var helt nye, men kors hvor var det trææælst, når de var blevet en tand for små og dertil stive i skaftet. Så hev man op i strømperne, hev hårelastikkerne i rottehalerne op og skubbede brillerne op på næsen. Ja, hvem drømmer ikke om at være en lille pige igen - NOT!
Men når de passer, så er de jo gode! Tak for opskriften!
kh Linda

The comments to this entry are closed.