« Fiber julegaver? | Main | 2007 er i gang... »

Comments

linda

aha - jeg har fundet garn i lagerbeholdningen og der er tihvertifald nok til en str Oskar, februar er reddet!
kh Linda

Linda

Den ser rigtig god ud, den kan da sagtens laves til Oskar også! Godt at sidde her i eftersuset og nyde godt af din erfaring! Og det sker tit og ofte herovre, tusind tak for de mange gode råd og tips. og så glæder jeg mig til at se mere til dig i det nye år, både her og der ;o)
kh Linda

Marie

Anika ble flott! Holder på med Anika selv, så takk for kommentarene om lengde og avfelling!

Julie

Sikke en cadeau, når éns barn ligefrem opfordrer til mere hjemmestrikket.

Rigtig godt nytår, kære Britt - jeg håber, at vi kommer til at ses mindst ligeså meget i 2007 :-)

KH Julie

Karen S

Rigtig godt nytår til dig, må det nye år bringe gode stunder, glade smil og maaaaassser af strik! ;-)
Du har altid gang i et eller andet spændende, og det er en gave i inspiration at få lov at følge med. Tak for det.

Kh Karen

PS. Sikke dog en dejlig tøs!

Tina

Jeg tror vist bare, det ER sådan med rib. Når jeg skal strikke bluser på rundpind, strikker jeg altid ribben frem og tilbage og samler først efter den; det giver af en eller anden årsag bare en mere elastisk kant...

Rigtig godt nytår til dig.

KH Tina

Helle

Også rigtigt godt Nytår til dig og dine!

Fantastisk lækker trøje på en sød tøs...og tak for dine betragtninger om div. længder...så havde jeg ret! Går straks ind og strikker for- og bagstykke lidt længere!!

Knus Helle

Susanne i Silkeborg

Hvor er de søde sammen !! Rigtig godt nytår. Kh Susanne

Jane N

Mærkeligt med den rib, men når jeg strikker sker nøjagtig det samme. Jeg kan ikke gi nogen forklaring og troede egentlig det var fordi jeg ikke er så erfaren endnu. Nå, men skøn det er den ihvertfald.
Godt nytår til dig og din familie.
Kh Jane

Mette

Selv godt nytår, Britt. Dejligt trøje. knus Mette

Jeanette

Dejlig trøje, flotte farver og skøn tøs :-)

Godt nytår til dig & familien.

KH Jeanette

The comments to this entry are closed.