« Miyake! | Main | Glædelig fiber-jul »

Comments

Randi Kiester

Hei! Du maa ta et bilde av den genseren naar den er ferdig, den ser saa fin ut!!

Randi Kiester

Hei! Du maa ta et bilde av den genseren naar den er ferdig, den ser saa fin ut!!

Ulla

pssssst koden er: 595

britt

Ja, det skal man, Helle! Bare igang! Jeg tror jeg kommer til at strikke nogen stykker i takt med hun vokser.

Jo, Linda - den røde er da temmelig selvlysende på skærmen. Den er temmelig postkasserød i virkeligheden, men ikke helt så selvlysende.

Tris: Isager bomuld er meget lækkert - og også kostbart. Garnerne er ikke helt de samme. Isagers bomuld er løst tvundet og tyndere end HP/Løve garnet, men kan strikkes på samme pindetykkelse og resulterer derfor i lettere strik. Men til børn vil jeg til enhver tid vælge HP/Løve garnet. 700 kr til en børnetrøje.....guuuulp! Men den er helt sikkert fantastisk lækker!

:-) Britt

Tris

Hej Britt.

Den bli'r super flot den Anika.
Tak for tippet med Løves merceriserede bomuld. Jeg har selv strikket "Anorak" fra Design Club i Merceriseret bomuld til min ældste søn. Jeg strikkede den i Isager bomuld og det endte ud med at blive den dyreste bluse jeg til dags dato har strikket til junior: over DKK 700,- (hvilket jeg synes er i overkanten for en trøje som han ikke behandler særlig pænt - og vokser ud af!!!) Så det er rart at vide at den MEGET billigere variant fra Løve gør sig lige så godt !!
Glædelig jul
/Tris

Helle

Den ser skøn ud, Britt! Lyder som et dejligt projekt..måske man skulle?!

Knus Helle

linda

Se nu der for en blære-rib ;o) Jeg må prøve de dersens additurbosuperduperpinde. Den røde er helt selvlysende på denne skærm, men jeg kender jo løve hp, tror på at det er en kæk kombination!
kh Linda

Mette

Det vist en spændende Anika! Go' fornøjelse med strikkeriet? knus Mette

The comments to this entry are closed.