« Allerede 2 år.....?! | Main | Historien om et hul, der blev væk »

Comments

Tina

Hvor er det bare flotte farver, der er i CTH-garnet.

Jeg glæder mig til at Miyake på levende model.

KH Tina

malle

det der miyake kit må jeg ha' købt mig, under juleopholdet i DK....det ser skønt ud ...men jeg forstår også kedsomheden i at strikke rib strik! Så er det jo godt at det kun er en vest. Smuk farve du har valgt.

Og hvor er det dejligt at høre at min lille gevinst til dig kan bruges...det bliver spændende at se hvad du skal bruge det til sammen med dit DUO garn.

malle

Ingrid

Tusen takk for underveis-informasjon. Jeg vurderer sterkt å bestille meg Miyake selv - hvis jeg nå bare kan ta meg tid til å strikke litt til mor når både den store og den bittelille (i magen) stadig har behov...?

Marie-Louise

Ja, det er skønt garn og altid i de flotteste farver. min erfaring siger mig også at de knap så bløde garner bedre holder faconen og det er jo værd at tage med;-)
Marie-Louise

britt

Ja, Linda - det er et ærmehul du kan ane. Rillestrikken trækker sig meget sammen - så modellen ser chokerende lille ud som den ligger der. Men den er meeeeeget elastisk - det bliver vist en "krops-smyger".

Farven (585M) har jeg lige set på en anden skærm - der var den godt nok noget heftig....det er en meget, meget smuk mørk og intens fuchsia. Atter kan jeg varmt anbefale farvekort før man beslutter sig...

Julie, jeg er sikker på at du har ret - det bliver blødere efter vask. Jeg har i Isagers butik mærket en model strikket i højlandsgarn (som ellers er noget stridt) og vasket - den var meget blødere end jeg troede.
Det, der får mig til at omtale det specifikt i bloggen er at jeg har set Duo og Tvinni omtalt som så blødt at alle kan bære det mod huden. Det tror jeg ikke på - slet ikke kradse-sarte børn. Men det rokker nu heller ikke ved det faktum at det ER skønt garn....

:-) Britt

Julie

Hej Britt,
Superblødt er det bestemt ikke, det kommer slet ikke i nærheden af lækker merino, MEN jeg har gjort den erfaring, at det bliver mindre stift efter 1. vask, samtidig med at det bevarer faconen. Både Ottilia og Alma har Bette-trøjer i DUO, hvor jeg har kombineret DUO uld med DUO silke/uld, og det er jeg sluppet godt afsted med; de har dog altid en bluse på indenunder.

God weekend!

KH Julie

Ulla

Skøn, skøn farve, forstår helt præcist hvordan du har det med glatstrik. Jeg er vild med duo, tvinni og HFs shetlands uld (der vel bare er pulsen 300 i forklædning). Jeg synes duo silke er noget bløder end alm duo, men farveudvalget er desværre begrænset og ikke særligt fængende.

Karen Skriver

Hvor er det dog en smuk farve... du har muligvis fristet mig over evne (skal bare lige hjem til Danmark igen, før den slags projekter kan komme på tale), mangler i den grad et kvalitets-strikkeprojekt til mig selv (kommer som regel til at forære tingene væk...).

Kh Karen

linda

Jeg er ret spændt på at se den færdige model lagt fladt ud! Er det er ærmehul man kan ane, eller bare en fold? Det er en superdejlig farve! Og jeg synes også duo kradser, lidt ligesom kaunien. Har pt en hudløs stribe henover pegefingeren hvor kauni og duo slider samme sted ;o)
knus Linda

The comments to this entry are closed.