« Varme ører | Main | Melder fra strikkekurven... »

Comments

malle

skide godt tænkt ....det med at strikke undertrøjen i strømpegarn....så kan den jo ryge i vaskemaskinen...det er jo noget nemmere som at håndvaske. flotte farver...

og tak for tippet med gurli gris, der kan købes ved pinnsvin design...den er kommet i hus her hos mig!

malle

Tina

Du har da haft fat i de farver, der kun kan gøre en i godt humør.
Ja, vi var da ret dygtige i Remisen, hvad angår fiberindkøb. Der var nok heller ikke mange fibre i æbleskiverne...

KH Tina

Mette

Britt, hvor du altså producerer! Ualmindeligt mådeholdende fiber-selskab må jeg sige, men ikke kedeligt af den grund! Bare jeg havde været der... Til næste år! knus Mette

Ulla

Takker, mums det ser lækkert ud.

Julie

Så lykkedes det endelig! Jeg glæææder mig til farvekortet ;-) Tak for tippet vedr. undertrøjen i str. 3 år, hvor er det bare en dejlig én, du der har begået.

KH Julie

Helle

Så er det endnu engang jeg bliver dybt misundelig over ikke at bo på Sjælland..Jeg vil også;-)

Knus Helle

britt

Ulla, jeg har søgt lidt mere på nettet og fundet ud af at det er Merino Kamgarn fra Uldsam - og jeg har fundet et web-farvekort her: http://www.danolan.dk/list165.asp
Garnet er ikke rigtigt beskrevet, men jeg tror du kan fornemme af farvekortet at det er spundet sådan lidt "spiralagtigt" (aner ikke hvad det hedder).
Lækkert....og ahem... farvekort er på vej her til matriklen....
:-) Britt

Ulla

ååååååååhhhh det lyder som en rigtig hyggelig tur, der ville jeg gerne have været med. Dansk mohair garn lyder lokkende og minder meget om min favorit, GMS mountain mohair, som er en af to kandidater for mit Fair Isle O'Meter. Hvad er det for noget merino kamgarn, du faldt i svime over?

Kudos for standhaftighed, det lyder som Aladins hule.

linda

Og tak for sidst!! Jeg synes det er utroligt vi kom derfra uden garn ;o) Det er en vildt glad undertrøje, jeg må også snart igang med een.
knus Linda

Jane Nielsen

Altså den vest er bare så flot og jeg sidder her og ærgrer mig over at jeg ingen tøser har(det kan man vist ik være bekendt at sige, men nu gjorde jeg det alligevel)
Kh Jane

The comments to this entry are closed.