« Det ER en virkelig god fest | Main | 2 små lune sager »

Comments

hanne

jeg vil gerne være med, måske ikke til cashmere, men så noget andet lækkert

kh hanne

Linda

Hm, lyder for indviklet til min ammehjerne ;o)
Meeen, lidt selvdisciplin skader jo ikke....Kunne i hvert fald godt tænke mig at få lidt af det gamle lager udryddet. Lidt ala Malles lager-o-meter (tror der er mere end 4 kg). Kunne man monstro få koden på dit barometer??
kh Linda

Susanne i Silkeborg

Din Rona er blevet rigtig lækker og skjønne, skjønne indkøb du har foretaget dig :o) Jeg vil bare kigge med på sidelinien mht opsparingen. Men kan mærke at jeg selv har mere lyst til at få "ryddet op" i projektlageret.... Kh Susanne

Ulla

Jeg er klar, der skal laves en opsparing til luksusindkøb - har som dig liiige haft en omgang fiberbonanza. Men hos UT tæller indkøb nok negativt.

Mette G.

Det er alletiders ide. Hm - måske jeg skulle bruge et par timer (eller mere) i denne weekend og få gjort gammelt lager op og så starte et Cashmere-O-Meter op. Jeg har også sådan en lyst til at prøve noget cashmere og kigger med jævne mellemrum hos Colourmart.

Hilsen
Mette G.

The comments to this entry are closed.