« Jeg snupper lige en Bette bid... | Main | Tøm biblioteket part VIII »

Comments

Marie-Louise

Ja se, lige der må jeg melde pas. Jeg kan snusfornuftigt sige, at jeg altid vasker mit hjemmestrik i hånden. Til gengæld kender jeg det på alle mulige andre punkter. Tidligere var jeg STORslem til den slags, men er måske ved at være lidt klog af skade.
Den bliver vel nok skøn, den skolebluse, Britt. Way to go:-)
Knus
Marie-Louise

Helle Holst

Surt sjov - godt at resultatet ikke blev helt uanvendeligt.
Har vi ikke alle - hvis vi skal være helt ærlige - lavet det nummer. Jeg tryllede en super lækker slå-om ting fra str. m til str. new born. Den var totalt ødelagt og røg i skraldespanden med det samme. Ude af øje ..... :o)
Jeg syntes faktisk at din filtede farve er ret skøn - og sommerlig.

Kh. Helle

Mette

Britt, for fanden! Det er sgu da en ren gyser. Det er jo derfor, at jeg er en rigtig kedelig fornuftig-Åse og hellere vasker det lækre strik i hånden. Når det ikke længere kan klares med en luftning i det rigtige vejr.... Du er en tapper kvinde. k.h. Mette

Tina

Øv, øv, øv......håber du får brugt Plaza alligevel, og at den ikke giver dårlige minder hver gang.

skoleblusen ser bare flot ud.....wouw.

KH Tina

Linda

Åhr, man må jo fælde en medlidende tåre!! Men det siger noget om garnkvaliteten at det stod mål til hele 60 grader....Jeg tænker på den ene gang jeg vaskede en 50% uld/acryl ved 40 grader, den var totalt død.
Gode farver til skoletrøjen!!
kh Linda
ps - har liiige været til jordemoder, der "kom til" at fjerne hinder :o))))))

Helle

Pik, Patter og papkrus siger jeg bare...hvor er det dog surt!!! Godt at den kan bruges alligevel...Cashcotton er jo ikke bare sådan noget man lige smider ud!!

...Det stunt gør du garanteret aldrig mere..;-)

knus Helle

Jeanette

Åhh, for f..... da også, og fåk! Dejligt den dog stadig er brugbar.

Glæder mig til at følge skoletrøjens fortsatte udvikling.

KH Jeanette

Ulla

JA - dog involverede det en tørretumbler, manglende målebånd og så snakker vi IKKE mere om den episode. Hvor er det trælst, med det ser ud til, at plaza i det mindste kan bruges. Du har idet mindste den "Always look on the bright side..." attitude.
Den ide med kode på vaskemaskinen er en god ide eller endnu bedre en talende maskine, der siger temperatur og program højt :-)

Uuuh venter spændt på green gable.

Ulla
p.s. skoletrøjen er sej

The comments to this entry are closed.