« Blues på Langs - helt færdig | Main | Den 2-hovede perleslange fra Taj Mahal »

Comments

britt

Linda, helt enig mht Riddertrøjen (Zebra) og Plaza, men de hører begge til min 2006 produktion (her tæller hard-core færdiggørelsestidspunkt), så de har da en chance til 2006 awards uddelingen.....med mindre jeg får realiseret noget af det fantastiske jeg har i hovedet.....
:-) Britt

Linda

Wauw hvor er du altså produktiv! Jeg er enig med Ulla, star wars trøjen er fantastisk, men jeg synes nu også den ridderlige zebra var flot, og plaza og.....
kh Linda

Mette

Britt, du er så fantasifuld! Du kan nogle ting. Glæder mig til lige om lidt! Stort knus Mette

Ulla

Tak for prisuddelingen, det er sjov og interessant læsning... Din Star Wars Puzzle er afgjort kandidat til årets danske strikkedesign. Nu må jeg altså snart tage mig sammen og få øvet noget Vivian Høxbro strik :-)

Ulla

The comments to this entry are closed.