« Nytårsfest i Plaza... | Main | Ridderlige fremskridt....og svinkeærinder »

Comments

Ulla

Glem ærgelsen, tænk på, at de 197 kr har du allerede fået tusindfold igen i barselspenge, børnhavetilskud, gratis uddannelse og sygesikring :-)
- og alle de gange dine pakker ikke bliver fanget ;-)
Men derfor kan man jo godt ærge sig lidt over, at det lige er ens pakke, der bliver fanget...

Ulla

britt

Yes, Marie-Louise - den konklusion er jeg også kommet til. Der er bare så mange feeeede dimser derude, som kun kan fås "over there"! Måske vi skal flikke en strikkerejse sammen og så gå shop-amok? Nååååeeee, nej - det med pengene - men man kan da drømme.....
Mht metal og træ har jeg det på samme måde - jeg er helt klart træ-fan og har haft mine overvejelser mht Boye. Men efter gode erfaringer med Addi Turbo og adskillige fan-beretninger om Boye - så måtte jeg have det sæt. Jeg skal nok vende tilbage senere med mine erfaringer med sættet.
KH Britt

Marie-Louise

OH boye. jeg er også ret interesseret i det sæt, men jeg ÆLSKER mine ædeltræspinde, så det er nok alligevel en dum investering for mig. MHT. den uventede told og skat, så kender jeg godt følelsen, har prøvet det et par gange. Det er surt, men som regel siger jeg til mig selv, at det er for varer jeg ikke kunne købe i DK. så hjælper det lidt. Det er nu ret irriterende når man har forelsket sig i et eller andet fiber-dims-ting-agtigt som kun kan købes i USA eller Japan eller lign. og man ved, at det kan ende med at blive rigtig dyrt- men sådan er det jo nogen gange med forelskelser:-D
KH.
Marie-Louise

Randi

Wow, rigtig lækkert "topnøglesæt"...jeg er ikke så god til metal, men jeg er VILD med de skønne farver :o)

Og hvor er dine Aran felter smukke...jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med det :o)

Mange hilsner
Randi

Tina

Jeg er sikker på, der ikke går ret længe, så har glæden over topnøglesættet overskygget irritationen over den ekstra regning. Har gramset på Mettes sæt her til aften, og det ser meget fristende ud.

KH Tina

britt

....Jamen I har jo helt ret. Faktisk var mopse slet ikke mopset mere efter at have skrevet sin post, det fik lissom sat den skæve vinkel på. Og herregud - det er vel ikke mere end at der i alt er betalt fuld pris for sættet.
I går pillede jeg ret meget ved det og manden beundrede det - han kunne godt se det smarte. Så Sanne - du må ønske dig det - du ved den kraftige hentydning til ægtemanden. Og jeg er sikker på at der findes en billigere måde at få det på.......;-)
KH Britt

Sanne B.

Arrrggghhh hvor er jeg misundelig, helt ovre i den dybtgrønne ende af skalaen.
Og jeg siger som Mette, drop ærgrelsen og NYD dit nye værktøj i. fulde drag. Lækkert se det ud!
kh
Sanne B

Mette

Glem det, glem det!!! Ikke at jeg ikke forstår dig og ikke selv ville ærgre mig, men det er "kun" penge - forstå mig ret, jeg svømmer ikke selv i dem. Det jeg mener er, at det medfører hverken sygdom eller det, der er værre. Så, mopse, nyd pindene og lad os snart mødes med topnøglesættet OG krydsnøgleapparatet. Så mopser vi sammen!!! Til lykke med dem! Må du blive lige så tilfreds som mig. stort mopse-knus Mette

The comments to this entry are closed.