« Lidt om Rowan Linen Drape | Main | Pindene gløder... »

Comments

britt

Kære alle;
Gå i bare i krig med at kreere jeres variant af denne bluse. Jeg synes det kunne være fedt at se mange forskellige slags!!
:-) Britt

Susanne

Hej Britt

MEGET flotte ting du har strikket. Kan du hjaelpe mig ???? Jeg er helt vild med den lille alfetroeje og vil gerne strikke den til mit barnebarn. MEN jeg bor i Tanzania og aner ikke hvordan jeg skal faa fat paa opskriften. Kan du huske hvilket nr. og hvilken aargang? Saa kan jeg maaske finde den. Paa forhaand tak.

Susanne

Tina


Altså....for at bruge et udtryk, jeg har fra min 9-årige søn; den er herresej, den bluse! Jeg har vist billedet til min Rasmus, og nu synes han selvfølgelig, han også skal have sådan en. Har du copyright på idéen? ;o)

Bomuldsgarnet fra Nanna HAR jeg haft chance til at gramse på - det er lige så flot og lækkert "live".

Kh Tina

Helle

Jeg kender en, der er dødmisundelig!!! (han er knap 40 år, og jeg gør det IKKE!!)

Smil fra Helle

Vivian

Ham Asger er bare en heldig kartoffel !!!
Han bliver jo overrendt af de andre drenge der også vil ha' StarWars-bluse når de ser ham i den !!!

KH Vivian

Kirsten S

Hold da helt op, Britt, hvor er du flittig.
Det går da godtnok stærkt med den Star Wars bluse. Men knægten står måske og puster dig i nakken? Den bliver i alt fald super.

Og det Jamaica er bare rigtig flot og sommeragtigt.

Kh Kirsten S

Mette

.... var lidt hurtig til at sende. Star Wars Puzzle er bare for sej! Dine projekter er meget gennemførte.

Mette

Det garn er jeg også vild med!! Glæder mig allerede til at se det in natura! Er samtidig bange for, at det kan være forbundet med en vis "risiko"..... Som strikker er man jo omringet af mange "farlige inspirationskilder" dagligt! k.h. Mette

The comments to this entry are closed.