« Frustrationer! | Main | ..og Signe blev døbt »

Comments

hanne

du burde tage patent på den ide!!!! Den er ganske enkelt genial!

Vivian

KANON !! - og sikke en gaveidé også, skulle lejligheden byde sig !! ;-)

KH Vivian

Anne B.

Hej Britt
Kæmpe idé med sok-o-meteret.
M.h.t. dine allergiramte hænder så kan jeg måske give dig et par råd. Jeg er selv ekstremt allergisk og har tidligere været meget hårdt ramt på hænderne. Nu forsøger jeg at skåne hænderne mest muligt. Det gør jeg især ved altid at have Nitril handsker på når jeg laver mad, skifter ble eller gør rent. Nitril handsker er fremstillet specielt til allergikere, husk at det skal være dem UDEN pulver. Hvis du ikke umiddelbart kan finde en leverandør, så send mig lige en mail, så skal jeg gerne hjælpe dig. Deværre er du nød til at ruste dig med tålmodighed indtil dine hænder er helet, der er ikke rigtig nogle genveje, Repair er et godt produkt, det skal nok komme.
Kh. Anne B., Albertslund

Lene Lind

Hej Britt,

dét er altså smart! Men det er da helt utroligt, hvor lidt forskel, der er mellem størrelserne. Man burde jo også have et "på-tværs-sock-o-meter" Mine strømper bliver altid for brede...

Lene L., Ebeltoft

The comments to this entry are closed.