« Sonja søger mage... | Main | Frustrationer! »

Comments

Elisabeth

hej igen :)

jamen, så tror jeg, at jeg vil forsøge mig med noget på et tidspunkt! det bliver nok ikke lige foreløbig, for med eksamen der rykker truende nærmere, og alt for meget at læse, får jeg knap nok strikket på de strømper jeg er i gang med!
Det jeg har er ikke så voldsomt meget garn, men der er et forholdsvist stort nøgle naturhvidt og så noget MEGET baby/grise-lyserødt... så må vi se hvad jeg finder på ;)

mange hilsner
Elisabeth

Britt

Hej Elisabeth,
Herligt med endnu en ejer af børstet uld ;-)
Jeg har ikke bandarolen til garnet, så jeg ved det ikke rigtigt. Men så vidt jeg husker er der faktisk acryl i børstet uld - hvis man kigger lidt på garnet ser det også sådan ud - den tynde "bæretråd", hvis du forstår hvad jeg mener. Men ulden er allerede før valkning ret filtret i det - så maskinvask får det til at filtre så meget sammen at det bliver stift nok til at jeg tror det kan bruges til fx en taske.
Men er du i tvivl kan du jo lave en lille valkeprøve ligesom jeg gjorde. Jeg vil meget gerne høre mere, hvis du går videre med projektet....
Mange hilsner,
Britt

Elisabeth

hej :)

jeg har noget garn jeg har fået med i en pose fra genbrug, der står at det er børstet uld... men der er en god del acryl i? er det du har prøvet at valke ren uld? jeg vil nemlig ikke mene at det jeg har med acryl i kan valke, men kan heller ikke finde noget at bruge det til *G*

mange hilsner
Elisabeth

Ulla

Hejsa Britt. Jeg kiggede lidt i din GAAA billedmappe, det ser rigtig fint ud. Det ser ud til, at jeg har fundet endnu en naturvidenskabelig strikke :-) KH Ulla

The comments to this entry are closed.