« Kan man valke børstet uld? | Main | Sock-O-Meter »

Comments

Britt

Hej alle,
100000 tak for de mange råd om cremer - der er noget, der tyder på at jeg kan få udvidet samlingen ganske betragteligt ;-)
Ulla, mht GAAA garnet er jeg en anelse berøringsangst i øjeblikket. Planen er at det skal vaskes - og jeg har også overtalt hudlægen til at tage en tot med i allergitesten. Så når det er vasket og allergitest gennemført vikler jeg en tot vasket garn om armen, lader det sidde et par timer og ser om jeg kan tåle det. Hvis ja, så tør jeg strikke af det. Jeg vil ikke risikere sådan en omgang her igen....pivet? Ja, lad os bare kalde det det. Mht gummihandsker har jeg god erfaring med tynde bomuldshandsker indeni (er selv kemiker med fortid i lab) - man bliver dog en anelse mere klodset....

Lenette

Hej!
Jeg kan holde tør hud nede med glycerin creme. Det virker utroligt godt - nærmest a la camfer creme, men uden den skrappe lugt - hvis man altså ikke kan lide duften af kamfer....
hilsen
nettie

Bettina Løhmann Lundgaard

Et lidt dyrere alternativ er måske Marselisborgcremen, der kan købes på apoteket. Den er lidt hamper i pris (jeg mener, det er 89,- for 200 meget drøje ml), men til gengæld er den ret god til fx min datters børneeksem.

Bettina

Jeg kender godt til det med eksemen, især når årstiderne skifter. Jeg har prøvet kopattesalve, det har hjulpet mig mange gange, prøv det, det er et forsøg værd:-))
Har du stadig opskriften på trøjen med muslingekanten, den er bare så fin, jeg kunne så godt tænke mig at strikke den.
Hvor er du dygtig....helt vildt, glæder mig til at følge din blog:-)))
Kærlig hilsen
Bettina350

solsveis

Hei! Vi har veldig god erfaring med Tea Tree Oil-krem mot håndeksem. Også en reseptfri krem i Norge som heter Unguentum og kommer fra legemiddelfirmaet Merck. Kanskje du kan få tak i noen av disse?

Mette

Det er godt nok synd for dig - stor krise! Jeg har ingen gode råd mod eksemet, men den tørre hud bekæmper jeg gladeligt med Brugsens camfercreme. Den klarer også et eventuel revnet hæl! Håber på snarlig bedring på dine vegne! k.h. Mette

Ulla

Ouch! Har du prøvet at vaske dit GAAA garn for at fjerne kemikalieresterne?
Min erfaring i lab er, at gummi/latexhandsker mest er til kort tids brug. Huden kan ikke ånde og jeg får tørre hænder af dem (skønt ikke :-( ). Jeg håber, at du får det bedre, Ulla

The comments to this entry are closed.