« Præmie IV | Main | Ooops, I did it....again... »

Comments

Julie

JA, gu' vil jeg være med på den ;o)
Rigtig god ferie!
KH Julie

britt

Nej, hvor skønt - både Mette, Malle og Lise med på vognen. Velkommen til!
Lise, der er ikke bagkant på af nogen som helst art. Men tro mig, det bliver en sand sport at smække procenter på, så bagkant er slet ikke nødvendigt. Og det er faktisk utroligt, hvilke projekter man kan grave frem fra lageret....
;-))) Britt

Lise (Fru Kvist)

Jamen Britt, sikken et tempo, du har på, jeg vil også have orlov. Er vild med det hele: pigekjolen (åh, at have en datter der vil gå i grønt)din sorbet-version af FLS og den nye Falkenberg. Det er slemt, som hverdagen kommer i vejen for alle de fristende strikkeprojekter. Jeg tror jeg vil melde mig til dit luxusometer, der er ikke fast bagkant på tidsrummet, vel? Håber du fortsat nyder din ferie!

Lise (Fru Kvist)

Jamen Britt, sikken et tempo, du har på, jeg vil også have orlov. Er vild med det hele: pigekjolen (åh, at have en datter der vil gå i grønt)din sorbet-version af FLS og den nye Falkenberg. Det er slemt, som hverdagen kommer i vejen for alle de fristende strikkeprojekter. Jeg tror jeg vil melde mig til dit luxusometer, der er ikke fast bagkant på tidsrummet, vel? Håber du fortsat nyder din ferie!

malle

nu er jeg også blevet hooked.........jeg må have mig et luksus meter.

tak for ideen!

fortsat god ferie i det bornholmske!

malle

Mette

Hej

Jeg vil da gerne være med i denne lille leg...

Mette
http://kludetaeppet.blogspot.com/

The comments to this entry are closed.