« Nye bøger | Main | Tokyo »

Comments

Marie Nordheim

Odense, 18. maj 2008

Kære strikker/garnentusiast.

Vi er en gruppe på fire studerende fra Syddansk Universitet i Odense, som er i gang med vores afsluttende eksamensprojekt på sidefaget ”Kultur og betydning”, og i denne forbindelse tillader vi os at rette henvendelse til Dig i håbet om, at Du kan hjælpe os i strikningens og garnentusiasmens tjeneste. Vores projekt omhandler garn og strikning som kulturelt betydningsfænomen i vores del af verden, hvor tilværelsen for mange mennesker bl.a. er kendetegnet ved (over)forbrug og en evig stræben fra sted til sted – både rent fysisk og mentalt. Set i denne sammenhæng er strikning og alt, hvad det indebærer, interessant.

Naturligvis kan vi ikke basere vores projekt alene på vores antagelser, og her kommer Du ind i billedet. Nedenfor er oplistet seks spørgsmål, som vi håber, at Du vil tage Dig tid til at besvare og maile tilbage – og Du må gerne svare så kort og præcist som muligt, men uddybende kommentarer er naturligvis velkomne. Besvarelserne bliver anonymiseret og kommer udelukkende til at danne et fundament, hvorudfra vi kan sige noget generelt om, hvem der strikker og lignende. Dine udsagn vil ikke blive brugt i kommerciel sammenhæng.

Spørgsmålene:

1: Køn

2: Alder

3: Hvem strikker Du til (som privatperson og altså ikke med henblik på salg)?

4: (Hvis Du strikker til dig selv:) Bruger Du det, som Du strikker, i flere sæsoner?

5: Hvad er vigtigst for Dig: garnets pris eller garnets kvalitet?

6: Køber Du garn i en butik eller på nettet? (Hvis ikke Du køber garn på nettet, kunne Du da finde på at gøre det alligevel?)


Med venlig hilsen og på forhånd tak for hjælpen,

Hanne, Kamilla, Mai og Marie


Kontakt: Marie Nordheim: marie_nordheim@hotmail.com

Tina

Ja, der har du da været rigtig heldig med farvefordelingen - synes ellers, Kauni har en tendens til at "tilte" i Super-Karla'en.
Håber du får en rigtig god tur til Tokyo (og finder tid til lidt garnshoppen).

KH Tina

Lise (Fru Kvist)

Britt, jeg siger det lige igen: Jeg fatter ikke hvordan du når alt det! Skøn kappe i smukke farver. Jeg har også nydt dit indlæg om to af mine passioner: strik i flok og Sverige. Ha´en god tur til Japan og husk at købe Noro med hjem. Hmm gad vide hvad de ellers har af den slags?

Ulla

Superflot tryllekappe. Det bliver spændende at se, hvad der skal købes ind af luksussager.

Gitte

Super flot "Tryllekappe". Er også vild med Haven - meget smukt halstørklæde - og jeg elsker rødt.

Glæder mig til at følge tilblivelsen af Harmony - Det ser virkelig ud til at være en flot model.

Jette Møller

Smukt som farverne har fordelt sig, og kan se at det behøver slet ikke at spændes ud, værd at vide hvis man skal forære det væk, det er jo ikke alle der gider og gøre det arbejde. Og må så se hvad du skal købe af lækre sager når du har nået målet...

The comments to this entry are closed.