« Viften til foråret | Main | Tryllekappen midtvejs »

Comments

britt

@ Tina:
Nej, jeg er ikke helt færdigt endnu - trods alt ;-) Er nu ved felt 21.
Jeg strikker på Addi Lace 3½ mm. Ingen strikkeprøve - kastede mig bare ud i det og det ser fint ud.
Jep, Signe følger mig i tykt og tyndt og skal være med i det hele...
Knus,
Britt

Tina

Jeg er lige kommet lidt bagud med bloglæsning og kan se, dit indlæg er indtil flere dage gammelt. Nu er du vel færdig???

Jeg er også hoppet med på vognen, men i en anden Kauni-variant. Jeg er bare blevet meget i tvivl om pindestr. - hvilken str. strikker du dit på?

I øvrigt et herligt billede med et par små buttede hænder på kanten af bordet ;o) Kan lige se Signe stå der og beundre det hele.

KH Tina

britt

Hvor er det skønt, der er flere som mig, der bliver grebet af passionen og strikkegejsten...

Helle & Linda: kom I bare igang - I vil elske at strikke det sjal!

Kh Britt

Linda

hehe, jeg har indtil videre købt mønsteret på både superkarla og halsduken....tænkte jeg kunne lurepasse et stykke tid og se hvad der så rigtigt godt ud ;o) Det skal blive rigtigt spændende at se dit færdigt, med kant og alt!
kh Linda

Kristine

Karlas kappe hænger nu også godt ved hænderne her :-) Jeg er netop gået igang med felt nr 7, så jeg er lidt bagefter dig. De enkelte firkanter er facinerende og man må hele tiden have en mere med.... Jeg strikker i sort/grå/hvid Kauni - så jeg kan forestille mig farveforløbet når jeg ser på dit billede. Med den fart der er på lige nu er den jo færdig inden længe. Du er jo snart halvvejs - ihvertfald når man tæller felter på billedet.

Helle Holst

Jeg har lige et par havehynder, jeg skal have syet færdig først - så er jeg også med:o) Jeg glæder mig og nu hvor jeg har læst dit indlæg, glæder jeg mig endnu mere. Men du er jo nok færdig med hele Tryllekappen, inden jeg overhovedet kommer igang:o)

Go´ påske.
Knus Helle

Lene Sophie

Jeg kan se at jeg strikker i det samme garn som dig. Og mit 1. felt var også det grønne. Nu kan jeg så rigtig se hvor flot det bliver, da du er nået længere end mig.

Githa

Hi hi - det er sådan jeg lige nu har det med halsduken. Må lige strikke et mønster mere og så læige et til....og et til...og....

Det kan godt være der burde have været en "familie-hensyn-tagende-øvre-grænse" for hvor meget man må strikke.....NOT....

Flot det bliver dit sjal helt sikkert.

Karen S

Jeg er skam med på vognen, var bare lidt langsom i betalingsoptrækket, så jeg må vente til en gang efter påske med at begynde... men så kan jeg godt se, at jeg er laaaaangt bagefter ;-)

Det ser nu rigtig godt ud, så mon ikke jeg går hurtigt i gang?

Kh Karen S

Tineke

Ha! Kender det godt, er også i gang, har nogle andre problemer, så jo, måske skulle en maks grænser for hvor meget man må strikke om dagen være en rigtig, rigtig god idé.

Flot bliver din! Jeg har ikke så mange firkanter at prale af endnu...for der er jo også lige de andre ting, og og og

God påske!

The comments to this entry are closed.