« Hjemmefutter kan også være seje | Main | Bette i sart grønt »

Comments

Bodil

Den er bare flot - rigtig lækker. Den må på min ønskeliste.

Jette Møller

Hvor er den bare flot, er ellers ikke så meget for Helga's modeller, men denne er da en god model, og skøn farve..

Susanne i Silkeborg

Piiifffttt - den er blevet rigtig lækker og passer godt til fruen :o) Tillykke med endnu et flot stykke strikketøj af pindene ! Kh Susanne

Gitte

Den er super flot, og ser også ud til at passe perfekt. Dejlig farve.

ElinF

Kære Britt, hvor er den bare blevet dejlig din maple - den klæder dig også godt, vedr alpaca/wirgin wool og farvemuligheder - ja så vil jeg lige fortælle at jeg da jeg var inde og hende den nye bog i MI's butik så at hun havde fået lavet alpakaen i flere nye farver- jeg lagde mærke til 2 en lys turkis og en anden smuk lys grøn

Ulla

Piiiiiiffffft, den er flot og farverne har jeg set IRL. Måske den ender på ønskesedlen en gang. Måske man skulle sættet Maple på ønskesedlen, nu du har sagt god for alpakkaen.

Merete

Den ser meget lækker og behagelig ud. Skøn farve.
Kh Merete

Lise

Hvor er den flot! Den hænger på en gine i min lokale garnshop, men den er bare 100 gange flottere på en rigtig levende kvindekrop. Hun kan noget med design, hende Helga, og hun er åbenbart også blevet bedre til at regne. Ren fryd!

Lise

Hvor er den flot! Den hænger på en gine i min lokale garnshop, men den er bare 100 gange flottere på en rigtig levende kvindekrop. Hun kan noget med design, hende Helga, og hun er åbenbart også blevet bedre til at regne. Ren fryd!

Helle Holst

Hvor er den skøn - mindst lige så lækker som jeg forestillede mig!!
Og det er jeg sådan set rigtig rigtig glad for, for udover den der er på pindene, ligger der garn klar til et par stykker mere. Det ligner et hit a la Snowdrop!

Knus Helle

anne

Hvor er den skøn, den er jeg da helt vild med. Måske man skulle kaset sig over sådan en?
Tillykke med den

Vivian

Hold fast den er fin! Men det er da sleeeeet ikke din farve Britt?? ;-)))

Den kunne godt havne på min to-do-liste, sy's bestemt der er ved at være tid til noget mig-mig-mig-strik!

KH Vivian

Jeanette

åh, sådan en kunne jeg da også godt bruge :-)

Din er rigtig fin, og garnet lyder perfekt. jeg har et let traumatisk forhold til slasket-drops-alpakka, men det der lyder som mere holdbar alpakke-løsning.

KH Jeanette

Lena

Meget flot og skøn, skøn farve - den kan jeg godt forsåt du er glad for. Jeg håber kittet ligger til mig under juletræet om en lille måneds tid.

Lena

Meget flot og skøn, skøn farve. Den kan jeg godt forstå du er glad for. Jeg håber kittet ligger til mig under juletræet om en lille måneds tid.

Sanne B.

Du kan bande på at søstrene Maple skal mødes i aften. Skægt, for jeg har det omvendt med min - synes den sad bedre før vask. Her efter vasken er jeg lidt mere lunken i det. Men den kan da sagtens gå an. Næste gang tror jeg at jeg vil satse på p4 istedet for 4½ som jeg har brugt nu.
Glæder mig til at se farven på din i IRL. Og du har ret i at garnet er ultrasuperlækkert. Undtagen Spinni'en. Synes egentlig den er lidt spøjs og stiv i betrækket.
Knus
Sanne B

jeanette hegaard

Wauv siger jeg bare, jeg må hellere få benene på nakken og få gjort min færdig osse.

Tina

Her hos mig er det også en rigtig flot farve. Det må være en rar fornemmelse at strikke noget til sig selv, man er glad for.... Glæder mig til at se den IRL.

KH Tina

The comments to this entry are closed.