« Præmien | Main | Om at forstå »

Comments

Tina

Det er "øøøøøndigt"....


KH Tina

Mette

Hvor er det flot, Britt. Ja, jeg var helt bange, da jeg strikkede af mit Koigu. Garnet var som forvandlet efter vask!! k.h. Mette

Karen S

En rigtig fin lille ting til halsen. Jeg synes farveforløbet ser rigtig godt ud og passer fint til mønsteret.
Tak for linket til Cherry Tree Yarn... jeg har allerede problemer med mundvandet ;-)

Kh Karen S

Linda

Det er vel nok fint, se nu ligger jeg jo inde med noget koigu der gerne vil strikkes af så free-patterns holder vi meget af, tak for linket! chevron blev alt for ens/kedelig da mine koigufarver ligger så tæt op ad hinanden. Jeg syntes først koiguen var sådan lidt "blød acryl der ikke knitrer"- agtigt i det, og da jeg ikke kom så langt i strikkeriet, mangler jeg lidt fornemmelsen af det strikkede.
mmm, pinde 3½, lantern moon skal igang igen!
kh Linda

The comments to this entry are closed.