« Sommerferie | Main | Ribbed Lace Cardigan »

Comments

Marie-Louise

Jeg har praktiseret lidt krydsnøgleri i varmen og tænk engang det var faktisk skønt med lidt vind i håret. Så: hellere en let brise fra et krydsnøgleapparat end fra en ventilator:-D hæ-hæ.
Marie-Louise

britt

Eiiijjj, hvor er det skønt at komme hjem til sådan en perlerække af skønne hilsner fra jer.

Ulla, mens jeg opdagede alle de garnsteder jeg ikke fik besøgt gik jeg i tankerne i gang med at planlægge en "Tour de Garn", der udover de mest spændende gårdbutikker også skal indeholde Henrichsen, når der er åbent. Gad vide om den tur nogensiden bliver til noget - måske er der ligegfrem nogen, der vil med?

Helle og Helle: se at komme afsted - dels efter merino/silke og dels til Tversted. GUF siger jeg bare.

Marie-Louise: jo, jeg opfatter også mit dyre Skyggen kit som en souvenir. Som min mand sagde tørt: "næh, købte du den af "Gud"?"

Tina: næhh der er ikke deadline på cashmere-o-metret - jeg tror såmænd først det bliver næste år...eller...det er det gode ved det synes jeg - og det styrer at mit lager ikke bliver aaaaalt for overvældende.
Og tak for sock-o-meter grinet. Skøøøønt!

M-L og Mette: jo vi skal da helt klart have maskine-træf!!! Måske skal vi også snige et krydsnøgleapparat med?

;-) Britt

Tina

Lækre, lækre indkøb....mums.
Hvor er det bare et herligt billede, hvor du står ude foran spinderiet.

Har du sat en deadline på dit cashmere-o'meter, eller skal det være et årelangt projekt?

Min yngste søn har i øvrigt fået at vide, der ikke er noget, der hedder et sock-o'meter. Han skulle bruge noget til at måle med i børnehaven og havde bedt om et sock-o'meter.....;o)Nu ved pædagogerne bedre, skulle jeg hilse at sige ;o))

KH Tina

Linda

Dér var du jo igen, dejligt! Sikke en masse garnsteder du har fået besøgt, tålmodig familie du har ;o) Og hvor har pindene da også knitret, sikke en produktivitet!
kh Linda

Marie-Louise

Det lyder som om du har haft en rigtig gor ferie- og sikke indkøb (kan man kalde det souvenirs?)Det er jeg meget spændt på at høre mere om.
Knus
Marie-Louise

Julie

Velkommen hjem fra det jyske - du og din familie har da godt nok været omkring. Som barn tilbragte jeg faktisk alle mine sommerferie på Ferievej 12 i Tversted - det er nok dér, jeg er blevet smittet med garnbakterien! Flotte Partystrømper - jeg har strikket et par til mig selv, og jeg er meget glad for dem.

Mette

Velkommen hjem. Det er rart at du er tilbage. Sikke et indlæg! Med din sædvanlige energi vælter du dig i garn, nye projekter og ikke mindst færdige projekter. Skal din og min symaskine ikke snart lege med Marie-Louises symaskine.....?! knus Mette

Helle Holst

Kære Britt.

Velkommen hjem!
Det er skønt at være på ferie og din lyder bestemt til at have været en super god en af slagsen. Skønne indkøb du har gjort:o) Det er lidt skægt at mange "feriestrikkere" slår et smut forbi Isager i Tversted. Jeg har aldrig været der selvom jeg de sidste 10 år har haft bopæl nord for Limfjorden. Måske jeg skulle køre en tur en af dagene?

Kh. Helle

Sus, Basselund på Vestfyn

Herlig ferie, det lyder godt at have de minder, og glæd dig til at strike af MI'sbommuldsgarn, det bliver lige så lækert som det er dyrt, jeg lavede Paneler sidste år og har brugt den rigtig meget do den bliver slet ikke slasket og "bommuldsagtig", så det er dyrt men dejligt.
Hilsen Sus

Helle

Skønne skønne ferie lyder det til - men det er nu rart at have dig tilbage ved tasterne! Lækre indkøb du har gjort dig!

Det der merino/morbærsilke er på tilbud hos min lokale garndealer til 25 kr...Det ku' være jeg liiige skulle derind igen?! Jeg mener, det er jo rasende lækkert!..Der var iøvrigt også babyalpacca til 50%!

Nå, glæder mig til at se den færdige cardigan og hvad der er blevet lavet ved symaskinen..Her er det kun blevet fantaseret i den retning!

Knus Helle

Ulla

Velkommen hjem :-)
Det lyder som en rigtig dejlig og fiberrig ferie. Jeg er vild med dine indkøb, det hele ser lækkert og inspirerende ud. 1937 vil være flot i det røde garn. Trælst med Heinrichsens, men nu har du så en undskyldning for en tur til Skive i efteråret ;-)

Skoleblusen er tegner lovende, det er et sjovt desig.

The comments to this entry are closed.